Kampanja! Avausmaksu nyt vain 39,90 euroa (norm. 49,90 €).

Vuokralaiselle

VakuusTakaus.com - se järkevin tapa hoitaa vuokravakuus.

Klikkaamalla kysymyksestä, saat auki vastauksen!

Vuokranantajat vaativat yleensä vuokralaiselta niin sanotun vuokravakuuden eli takuuvuokran ennen vuokra-asuntoon muuttamista. Vuokravakuus voi olla Suomen lain mukaan enintään kolmen (3) kuukauden vuokraa vastaava summa ja se on tarkoitettu turvaamaan vuokranantajan asemaa muun muassa siinä tilanteessa, jos vuokralainen ei maksa vuokraa tai jättää asunnon epäasialliseen kuntoon. Perinteisesti vuokralainen maksaa vuokravakuusrahan vuokranantajan osoittamalle tilille, jossa sitä säilytetään vuokrasuhteen ajan. Tämä on kuitenkin vanhanaikainen ja huono tapa modernimman VakuusTakaus.com-vuokravakuuden rinnalla. Lue tarjoamastamme mahdollisuudesta lisää alta!

Palvelumme toimii yksinkertaisesti siten, että me hoidamme vuokravakuutesi puolestasi vuokranantajalle ja veloitamme sinulta kuukausittain edullisen sovitun kuukausimaksun automaattisesti pankkikortiltasi, joten palvelumme on sinulle hyvin vaivaton myös aloituksen jälkeen. Tällöin sinun siis ei tarvitse suorittaa lainkaan vuokravakuutta, joka on usein vähintään 1000 euroa, vuokranantajalle vaan maksat meille ainoastaan pienen kuukausimaksun. Palvelussamme ei ole mitään piilokuluja. Vain ja ainoastaan selkeä ja etukäteen sovittu kuukausimaksu ja aloitusmaksu.

Voit lukea palvelustamme lisää täältä.

”Palvelu oli erittäin helppo, nopea ja selkä ottaa käyttöön.”

”Nyt, kun minun ei tarvinnut suorittaa 2000 euron perinteistä takuuvuokraa, vaan maksan ainoastaan kuukausimaksua VakuusTakaus.com :lle, niin pystyin hankkimaan itselleni laadukkaan sängyn. Ihminen nukkuu elämästään noin kolmanneksen, joten sijoitus on mielestäni erinomainen!”

”Pystyin ottamaan vuokra-asuntoni kalliimmalta ja rauhallisemmalta alueelta kuin mihin varani olisivat riittäneet ilman tätä kuukausimaksullista vuokravakuuspalvelua. Arvostan tätä suuresti.”

”Tehdessäni muuttoa Itä- Suomesta Helsinkiin kuukausimaksullinen VakuusTakaus.com :n takuuvuokra oli taloudellisesti iso apu, koska samaan aikaan maksettavakseni tuli muun muassa huonekaluja sekä ensimmäisen kuukauden vuokra ja kaikki muut normaalit elinkustannukset. Ilman tätä olisin joutunut säästämään normaalista elämästäni.”

”Olen saanut finanssialan korkeakoulutuksen ja arvostan palvelun tarjoamaa, taloudellisesti järkevää vaihtoehtoa. Tonnikin kannattaa mieluummin pitää omalla tilillä kuin siirtää sitä vuokranantajan vuokravakuustilille tyhjänpantiksi. Taloudellinen asemani on hyvä ja pystyisin hyvin maksamaan perinteisen vuokravakuuden vuokranantajalle, mutta siinä ei vain ole yksinkertaisesti taloudellista järkeä tämän vaihtoehdon rinnalla.”

”Palvelun käyttöönottaminen oli helppoa ja turvallista. Tämä palvelu on myös nostanut jonkin verran elintasoani, josta olen iloinen.”

”VakuusTakaus.com valvoo oikeaoppista ja lainmukaista takuuvuokran käyttämistä ja mielestäni se on iso hyöty minulle. Esimerkiksi kaverini vuokranantaja oli jättänyt palauttamatta kaverini takuuvuokrasta noin tuhat euroa vain siksi, ettei pakastinta ollut sulatettu. Tämä ei tietenkään mennyt oikein kaveriani kohtaan, koska hän oli muuten pitänyt vuokra-asunnosta erittäin hyvää huolta.”

”Palvelussa oli erittäin maltillinen aloitusmaksu. Siitä iso plussa!”

“Ymmärsin palvelun järkevyyden kesken vuokasuhteen. Ehdotin palvelun käyttöönottoa vuokranantajalleni ja se sopi hänelle, joten aiemmin antamani takuuvuokra, joka oli noin 1500 euroa, vapautui käyttööni ja otin tilalle käyttöön tämän kuukausimaksullisen takuuvuokran takauspalvelun. Mielestäni ei ole mitään järkeä pitää noin suurta rahasummaa käyttämättömänä. Nyt olen aloittanut sillä rahalla sijoittamisen.”

”Aiemmassa vuokra-asunnossa jouduin ottamaan sukulaiseltani lainaa vuokravakuuden maksamista varten, mutta ystäväni vinkatessa tästä palvelusta, minun ei tarvinnut enää tehdä niin. Kiinnostuin palvelusta siksi, koska ystäväni kehui sitä minulle ja kertoi olleensa tyytyväinen.”

”Vuokravakuuteni suuruus oli melkein 2000 euroa, mutta nyt sain pitää summan itselläni ja maksan VakuusTakaus.com :lle muutaman kahvipaketin hintaista kuukausimaksua. Mielestäni aika hyvä diili, kiitos.”

”Yleensä minua mietityttää kaikki netissä toimivat palvelut ja niin myös tämän kohdalla. Täytyy kuitenkin todeta, että kaikki on sujunut erittäin hienosti ja olen iloinen, että otin tämän palvelun käyttööni!”

Lisää asiakaskokemuksia on kerrottu etusivulla.

Palvelun käyttöönottaminen on helppoa ja sen voi tehdä tällä verkkosivustollamme missä ja milloin vain.

Palvelun voi ottaa käyttöön joko vuokra-asuntoon muuttaessa tai kesken vuokrasopimuksen, eli myös silloin, kun olet jo aiemmin maksanut vuokravakuuden vuokranantajallesi. Näissä tilanteissa vuokranantajasi palauttaa maksamasi vuokravakuuden sinulle ja voit samalla ottaa tilalle tarjoamamme palvelun.

Sovithan ensiksi vuokranantajan kanssa tästä uudesta ja fiksummasta tavasta suorittaa vuokravakuus eli takuuvuokra. Palvelu on järkevämpi niin vuokralaisen, vuokranantajan kuin yhteiskunnankin näkökannalta.

Voit sopia palvelun käyttämisestä vapaamuotoisesti vuokranantajan kanssa. Suosittelemme, että pyydät meitä lähettämään puolestasi esitteen vuokranantajalle sinun nimelläsi tai lataat esitteemme PDF:nä ja toimitat sen vuokranantajallesi. Esite on tehty juuri tätä tilannetta varten, jotta sinun olisi helpompi esitellä palvelumme vuokranantajallesi. Voit ladata PDF.n tai lähetyttää sen meidän kauttamme helposti klikkaamalla tästä

Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain täyttää tämä nopeasti ja helposti täytettäväksi tehty lomake, jonka jälkeen takauksemme astuu voimaan sopimusehtojen mukaisesti. Ensimmäisen kuukauden maksu veloitetaan heti ja seuraavat veloitukset tapahtuvat kuukauden välein.

Saat heti lomakkeen täytettyäsi sähköpostiisi kirjallisen takausvahvistuksemme, jonka voit näyttää vuokranantajallesi todistaaksesi, että vakuustakauksesi on voimassa. Irtisanoessasi tai jättämättä palvelumaksujen maksamisen väliin, vakuustakauksemme lakkaa ja ilmoitamme siitä luonnollisesti myös vuokranantajallesi.

Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse enää kuin nauttia tekemästäsi järkiratkaisusta ja ennen kaikkea uudesta asunnostasi.

Elämme vain kerran, joten muistetaan nauttia jokaisesta päivästämme!

Kurkkaa ensiksi vastaukset Useimmin Kysyttyihin Kysymyksiin, koska usein löydät vastauksen heti niistä. Mikäli niistäkään ei löydy apua, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Molempiin pääset klikkaamalla tästä!

Tilanteessa, jossa vuokralle muuttamiseen on vielä niin kauan aikaa, ettet tiedä tulevaa vuokranantajaasi, kannattaa sinun tilata ilmainen muistuksemme palvelustamme. Anna meille sähköpostiosoitteesi ja muuttoajankohtasi niin saat sähköpostiisi muistutuksen palvelustamme. Tällöin et unohda hyödyntää palveluamme silloin kuin voit hyötyä siitä eniten. Emme spämmää sinua muilla viesteillä. Muistutuksen voit tilata TÄÄLTÄ. Jos tiedät jo vuokranantajasi, voit sopia palvelumme käytöstä hänen kanssaan jo heti ja tilata palvelumme sitten, kun muutto on ajankohtainen.

Toki palvelumme voi ottaa käyttöön myös myöhemmässä vuokrasuhteen vaiheessa, mutta se on helolpointa heti vuokrasopimusta solmiessasi.

Lähtökohtaisesti emme myönnä takauksia, mikäli vuokralaisella on maksuhäiriömerkintöjä. 

Lievissä tapauksissa voimme mahdollisesti harkita tapauksia tapauskohtaisesti ja takaus voidaan joissain tapauksissa myöntää esim. vastatakauksen tai korotetun kuukausimaksun avulla. Voit kertoa lisää tilanteestasi ja kysyä arviota omaan tilanteeseesi sähköpostitse asiakaspalvelu@vakuustakaus.com.

Esitteemme

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa...

... joko ladata esitteen, ja lähettää sen itse ...

... tai voimme lähettää esitteen myös puolestasi vuokranantajallesi.

Asiakaskokemuksia

“VakuusTakaus.com:n ansiosta pystyin vuokraamaan kalliimman asunnon, jonka sijainti takaa myös rauhallisemman, turvallisemman ja viihtyisämmän asumisen pitkäksi aikaa. Kaiken lisäksi myös päivittäinen työmatkoihin käytettävä aika lyheni huomattavasti, joten minulla jää enemmän aikaa harrastuksille ja koiran kanssa lenkkeilyyn. Arvostan tätä erittäin paljon, kiitos avusta!”

Roosa, 34, Tampere

Vuokralainen

“Vuokranantajat ovat olleet todella myönteisiä tästä uudesta tavasta tarjota vuokravakuutta kuukausimaksullisena palveluna. Uusin vuokranantaja sanoikin heti, että ei mielellään edes ottaisi vuokravakuutta tililleen, sillä hänelle vuokravakuustilistä on vain kuluja. Lisäksi pisteet palvelun helppoudesta!”

Sini & Marko, 28, Jyväskylä

Vuokralainen

“Meillä on muutama sijoitusasunto ja kaikki vuokralaiset käyttävät VakuusTakaus.com-takausta vuokravakuutenaan. Kaikki on sujunut hienosti.”

Santeri & Milla, 54, Oulu

Vuokranantaja

“Aluksi perinteisestä takuuvuokran pyytämisestä luopuminen tuntui huonolta ajatukselta näin vuokranantajana, mutta onneksi otin VakuusTakaus.comin palvelun sijoittajakaverini vinkistä. Tällä hetkellä kaikki kaksitoista vuokralaistani käyttävät VakuusTakaus.com:n tarjoamaa palvelua “kuittaamaan” vuokravakuutensa.”

Jere, 43, Vantaa

Vuokranantaja