Kampanja! Avausmaksu nyt vain 7 euroa (norm. 39 €).

Jere, 43, Vantaa

Vuokranantaja

“Aluksi perinteisestä takuuvuokran pyytämisestä luopuminen tuntui huonolta ajatukselta näin vuokranantajana, mutta onneksi otin VakuusTakaus.comin palvelun sijoittajakaverini vinkistä. Tällä hetkellä kaikki kaksitoista vuokralaistani käyttävät VakuusTakaus.com :n tarjoamaa palvelua “kuittaamaan” vuokravakuutensa.

Palvelun ehdottomina plussina näen sen, että asunnot ovat löytäneet nopeammin hyvän vuokralaisen ja sen, että saan niistä jopa vähän korkeampaa vuokratuottoa. Tämä on pitkälti sen ansiota, että markkinoin asuntoja nollan euron takuuvuokralla ja se herätti reilusti kysyntää. Olin ajatellut etukäteen, että luotettavan ja hyvän vuokralaisen valinta osoittautuisi vaikeaksi, mutta takuuvuokran tyypin päivittäminen ei vaikeuttanutkaan sitä lainkaan. Oikeastaan normaalia suuremmat vuokraehdokasmäärät ovat mahdollistaneet entistä paremman vuokralaisen löytämisen. Tai näin olen ainakin havainnut omalla kohdallani.

Vuokratulon kasvamisen lisäksi myös kustannukseni ovat madaltuneet jonkin verran, koska minun ei tarvitse enää ylläpitää vuokravakuus-tiliä pankissa ja maksaa siitä.

Suosittelen vilpittömästi.”

Ota järki käteen, ja jaa!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Sähköposti