Kampanja! Avausmaksu nyt vain 39,90 euroa (norm. 49,90 €).

Asiakaskokemuksia

Katso, mitä muut sanovat VakuusTakaus.com:sta

VakuusTakaus.com - se järkevin tapa hoitaa vuokravakuus.

“Meillä on muutama sijoitusasunto ja kaikki vuokralaiset käyttävät VakuusTakaus.com-takausta vuokravakuutenaan. Kaikki on sujunut hienosti.”

Santeri & Milla, 54, Oulu

Vuokranantaja

“VakuusTakaus.com:n ansiosta pystyin vuokraamaan kalliimman asunnon, jonka sijainti takaa myös rauhallisemman, turvallisemman ja viihtyisämmän asumisen pitkäksi aikaa. Kaiken lisäksi myös päivittäinen työmatkoihin käytettävä aika lyheni huomattavasti, joten minulla jää enemmän aikaa harrastuksille ja koiran kanssa lenkkeilyyn. Arvostan tätä erittäin paljon, kiitos avusta!”

Roosa, 34, Tampere

Vuokralainen

“Vuokranantajat ovat olleet todella myönteisiä tästä uudesta tavasta tarjota vuokravakuutta kuukausimaksullisena palveluna. Uusin vuokranantaja sanoikin heti, että ei mielellään edes ottaisi vuokravakuutta tililleen, sillä hänelle vuokravakuustilistä on vain kuluja. Lisäksi pisteet palvelun helppoudesta!”

Sini & Marko, 28, Jyväskylä

Vuokralainen

“Muutin Pohjois-Savosta opiskelujen perässä Helsinkiin. Aluksi asuntojen vuokrataso hirvitti, eikä vuokratakuuseen tuntunut riittävän rahaa. Ensimmäiseen omaan kämppään porukoilta muuttaessa rahaa menee vuokran lisäksi väkisinkin moniin muihinkin eri asioihin, kuten huonekaluihin, vakuutuksiin, ruokiin sekä sähkö- ja vesimaksuihin. Jollain rahalla pitäisi myös elää opiskelijabudjetista huolimatta. VakuusTakaus.com tarjosi tähän ratkaisun todella fiksusti ja kätevästi!”

Maija, 20, Helsinki

Vuokralainen

“Aluksi perinteisestä takuuvuokran pyytämisestä luopuminen tuntui huonolta ajatukselta näin vuokranantajana, mutta onneksi otin VakuusTakaus.comin palvelun sijoittajakaverini vinkistä. Tällä hetkellä kaikki kaksitoista vuokralaistani käyttävät VakuusTakaus.com:n tarjoamaa palvelua “kuittaamaan” vuokravakuutensa.”

Jere, 43, Vantaa

Vuokranantaja