Kampanja! Avausmaksu nyt vain 39,90 euroa (norm. 49,90 €).

Yhteisö­vuokranantajat

VakuusTakaus.com - se järkevin tapa hoitaa vuokravakuus.

Hallinnoitteko suurempaa vuokra-asuntomassaa?

Tarjoamme vuokravakuuksien takauspalveluita myös suuremmille asuntokokonaisuuksille, kuten esimerkiksi asuntosäätiöille, asuntosijoittajille ja asuntorahastoille. Tarjoamme myös Teille nykyaikaisen, edullisen ja vaivattoman tavan järjestää takuuvuokra-asiat kerralla kuntoon vuosikausiksi eteenpäin. Palvelemme niin kiinteistöjen omistajia kuin niiden vuokravälittäjiäkin.

Asioita, joita muut vuokra-asuntoyhteisöt arvostavat palvelussamme:

“Vuokralaiselta ei tarvita käteismuotoista vuokravakuutta, ja se tuo meille kilpailuetua.”

“Olemme säästäneet valtavasti, kun meidän ei enää tarvitse kerätä asukkailtamme takuuvuokria ja valvoa niiden saamista. Vuokravakuudet ovat automaattisesti kunnossa kaikkien asukkaiden osalta.”

“Palvelun suurimpia etuja on sen tuoma kassavirranhallinta.”

“Asiakaspalvelu ja yhteydenpito on nopeaa ja saumatonta – se on tehnyt yhteistyöstä erityisen miellyttävää.”

“Maksatushakemuksen lähettäminen on yksinkertaista ja takuuvuokrarahat ovat tulleet nopeasti ja varmasti aina tarpeen tullen. Olette myös olleet ilmeisen hienosti yhteydessä vuokralaisiimme ja tarjonneet vinkkejä siihen, että asunto säilyy hyvänä ja siistinä. Meillä ei ole tarkkaa tilastofaktaa, mutta vankan mutu-tuntuman pohjalta uskallan väittää, että takuuvuokrien käyttötilanteet ovat vähentyneet.”

“Keskustelin kiinteistöjohtajamme kanssa ja totesimme, että takauspalvelun käyttäminen todella kannattaa”

“Harkitsimme pitkään takuuvuokrista luopimista, kuten monet muutkin alalla ovat toimineet. Emme kuitenkaan halunneet luopua niistä aivan kokonaan, kun huomasimme tämän takausmuotoisen vakuuden; tässä kun sattui olemaan molempien ratkaisujen (perinteinen käteisvakuus & vuokravakuudesta kokonaan luopuminen) parhaat puolet.”

 

Luottamukselliset yhteydenotot

Joona Turunen, Operations Manager, joona.turunen@vakuustakaus.com

Takuuvuokran takauspalvelut vuokra-asuntoyhteisöille.