Kampanja! Avausmaksu nyt vain 39,90 euroa (norm. 49,90 €).

Kuinka VakuusTakaus.com-palvelu toimii?

VakuusTakaus.com - se järkevin tapa hoitaa vuokravakuus.

Mikä on VakuusTakaus.com ja kuinka se toimii?

Vuokranantajat vaativat yleensä vuokralaiselta niin sanotun vuokravakuuden eli takuuvuokran ennen vuokra-asuntoon muuttamista. Vuokravakuus voi olla Suomen lain mukaan enintään kolmen (3) kuukauden vuokraa vastaava summa ja se on tarkoitettu turvaamaan vuokranantajan asemaa muun muassa siinä tilanteessa, jos vuokralainen ei maksa vuokraa tai jättää asunnon epäasialliseen kuntoon. Perinteisesti vuokralainen maksaa vuokravakuusrahan vuokranantajan osoittamalle tilille, jossa sitä säilytetään vuokrasuhteen ajan. Tämä on kuitenkin vanhanaikainen ja huono tapa niin vuokralaiselle, vuokranantajalle kuin yhteiskunnallekin modernimman VakuusTakaus.com-vuokravakuuden rinnalla.

Palvelumme toimii yksinkertaisesti siten, että me hoidamme vuokravakuutesi sinun puolestasi vuokranantajalle takauksen muodossa ja veloitamme sinulta kuukausittain edullisen sovitun kuukausimaksun automaattisesti antamaltasi pankkikortiltasi, joten palvelumme on sinulle hyvin vaivaton myös aloituksen jälkeen. Tällöin sinun siis ei tarvitse suorittaa lainkaan vuokravakuutta eli takuuvuokraa, joka on usein vähintään 1000 euroa, vuokranantajalle vaan maksat meille ainoastaan pienen kuukausimaksun. Palvelussamme ei ole mitään piilokuluja tai aloitusmaksuja. Vain ja ainoastaan selkeä ja etukäteen sovittu edullinen kuukausimaksu.

Kuinka VakuusTakaus.com-vuokravakuuspalvelun saa käyttöön?

Palvelun käyttöönottaminen on helppoa ja sen voi tehdä tällä verkkosivustollamme turvallisesti missä ja milloin vain. Palvelun voi ottaa käyttöön joko vuokra-asuntoon muuttaessa tai kesken vuokrasopimuksen, eli myös silloin, kun olet jo aiemmin maksanut vuokravakuuden vuokranantajallesi. Näissä tilanteissa vuokranantajasi palauttaa maksamasi vuokravakuuden sinulle ja voit samalla ottaa tilalle tarjoamamme palvelun.

Sovithan ensiksi vuokranantajan kanssa tästä uudesta ja fiksummasta tavasta suorittaa vuokravakuus eli takuuvuokra. Palvelu on järkevämpi niin vuokralaisen, vuokranantajan kuin yhteiskunnankin näkökannalta.

Voit sopia palvelun käyttämisestä vapaamuotoisesti vuokranantajan kanssa emmekä me tarvitse erillistä vahvistusta vuokranantajaltasi. Suosittelemme, että näytät tai lähetät hänelle linkin vakuustakaus.com/vuokranantajalle -sivulle, koska siellä palvelustamme kerrotaan vuokranantajasi kannalta oleelliset asiat, joten sinun ei tarvitse osata selittää palveluamme vuokranantajallesi juurta jaksaen.

Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain täyttää tämä
nopeasti ja helposti täytettäväksi tehty lomake, jonka jälkeen takauksemme astuu voimaan sopimusehtojen mukaisesti. Ensimmäisen kuukauden maksu ja aloitusmaksu veloitetaan heti ja seuraavat kuukausiveloitukset tapahtuvat kuukauden välein automaattisesti ilmoittamaltasi pankkikortilta.

Saat heti lomakkeen täytettyäsi sähköpostiisi kirjallisen takausvahvistuksemme, jonka voit näyttää vuokranantajallesi todistaaksesi, että vakuustakauksesi on voimassa. Irtisanoessasi tai jättämättä palvelumaksujen maksamisen väliin, vakuustakauksemme lakkaa ja ilmoitamme siitä luonnollisesti myös vuokranantajallesi. Vuokranantaja voi myös itsenäisesti tarkistaa vuokratakauksen voimassaolon osoitteesta VakuusTakaus.com/tarkistus.

Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse enää kuin nauttia tekemästäsi järkiratkaisusta ja ennen kaikkea uudesta asunnostasi.

Elämme vain kerran, joten muistetaan nauttia jokaisesta
päivästämme!