Kampanja! Avausmaksu nyt vain 39,90 euroa (norm. 49,90 €).

Takuuvuokra 2020-luvulla

Viime vuosikymmenen aikana on maailma muuttunut hurjasti. Sosiaalisesta mediasta on tullut luonnollinen osa kanssakäymistämme, ja verkosta ostaminen on kanssa yleistynyt hurjasti. Etenkin poikkeuksellisen koronakevään 2020 aikana myös ruoan verkkokauppa on nostattanut suosiotaan.

Yksi on, mikä pysyy: asuminen. Ihmiset ovat asuneet joissain rakennuksissa jo useiden tuhansien vuosien ajan. Vuokralla asuminen on yhä yleisempää, moni arvostaa vuokra-asumisen helppoutta, kun kämppää pystyy vaihtamaan kohtuullisen sujuvasti. Vuokra-asuntoja vaihtaessa törmää usein ongelmaan: takuuvuokra on vielä edellisen vuokranantajan tilillä jemmassa, kun uutta takuuvuokraa pitäisi samaan aikaan saada maksetuksi uutta asuntoa varten. Eikä vuokranantajat mielellään luovuta uuden kodin avaimia ennen kuin takuuvuokra näkyy maksetuksi heidän tileillään. Onneksi takuuvuokran suorittaminenkin on ottanut aimoharppauksen eteenpäin, ja nyt sen voi suorittaa VakuusTakaus.com:n avulla kätevästi kuukausimaksullisella palvelulla. Lisäksi palvelu parantaa yhteiskuntamme taloutta, kun yhä vähemmän rahaa makaa vuokravakuustileillä poisollen talouden kiertokulusta.

Ja mikä parasta, sen maksaminen käy erittäin helposti automaattisesti maksukortilla kuukausittain. Näin vältyt turhilta laskuilta ja varmistat takauksen voimassaolon. Siirry sinäkin siis uudelle vuosikymmenelle, ja valitse takuuvuokran hoitamistavaksi VakuusTakaus.com. Se on kaikinpuolin järkevää. 😊

Ota järki käteen, ja jaa!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Sähköposti